Vypracovanie HACCP plánu na mieru
Analýza nebezpečenstva a kritické kontrolné body (HACCP) je systém, ktorý zabraňuje kontaminácii v potravinárskom priemysle a zabezpečuje bezpečnosť a kvalitu potravín. Vypracovanie HACCP plánu je logické, objektívne a štandardizované od jedného odvetvia k druhému. Ak existuje riziko, HACCP na to upozorní a zavedú sa preventívne opatrenia a predchádza sa možným rizikám. Kontrola a monitorovanie hlavných rizík je jednoduchší spôsob ako zaistiť bezpečnosť produktov.
HACCP je systém riadenia, ktorý kontroluje potenciálne nebezpečenstvá pri výrobe potravín. Zaoberá sa bezpečnosťou potravín, analýzou širokého spektra nebezpečenstiev počas výrobného procesu.
Ponúkame vypracovanie HACCP plánu na mieru pre reštauračné podniky, gastro prevádzky, bufety a potravinárske podniky:
Všetky subjekty, každá fyzická alebo právnická osoba ,ktorá akokoľvek manipuluje s potravinami má povinnosť mať vypracovaný, zavedený a na prevádzke prítomný HACCP plán. Túto povinnosť upravuje legislatíva.
ZÍSKAJTE VIAC INFORMÁCIÍ
Kontaktné informácie : Fakturačné údaje :
Kontaktné informácie :
Prevádzka ( OC AVENUE ) HASFIRST
Štefániková 6295/16
066 01 Humenné
Fakturačné údaje :
Health & Safety First, s.r.o.
IČO : 529 14 674
DIČ : 2121181172
Sídlo : Štefánikova 1549/18
Prevádzka Košice
Business Center Moldavská
Moldavská cesta 10/B
040 11 Juh
Prevádzka Banská Bystrica Interpolis Office Center
Partizánska cesta 6626/3
974 01 Banská Bystrica
0905 671 439
0948 947 300
0911 522 361
0911 747 300
0940 983 300
Odkazy:
© Copyright 2023 Health & Safety first s.r.o. Všetky práva sú vyhradené. Internetové stránky zabezpečuje DEENZO.com